Kommande evenemang

Här kan du se vad JoySpring planerar…

Fredag 2019-08-09 kl 19 - Konsert på Skå fesplats

JoySpring ger en konsert fredagen den 9 augusti 2019 kl 19-21 på Skå festplats, Färingsö, Ekerö. Det blir två set med en del nya låtar och i övrigt gamla favoriter. Ordinarie besättning + Axel Karlsson som vikarie på piano.

Under augusti 2019 arrangerar Jazz på Mälaröarna och kulturföreningen Sjakalen ett antal fredagskonserter på Skå festplats, mellan ICA Skå och Skå kyrka längs Färentunavägen. Läs mer i artikeln från Mälaröarnas nyheter.

Hösten 2019 - Inspelning i studion på Ekerö

Nytt projekt, nya låtar, kanske en ny platta till jul…?

Tidigare evenemang

190126 - Konsert på Ekebyhovs slott, Ekerö

Som vanligt var det ovanligt många i publiken när JoySpring spelade eftermiddagskonsert på Ekebyhovs slott, Ekerö. I det närmaste fullsatt! Även denna gång med vikarierande pianisten Axel Karlsson.

Ekerö kommun stod som arrangör denna lördag.

181117 - Konsert Musikvalvet Baggen, Gamla stan, Stockholm

JoySpring spelade för andra gången på Musikvalvet Baggen. Vi fyllde lokalen med gamla och nya musikälskande vänner, spelade två fina set och minglade friskt med publiken i pausen och efteråt. Baggen är en trevlig konsertlokal för upp till 50 personer. Lite trångt för bandet och något utmanande akustik, men resultatet blev som förväntat – utmärkt! Premiär-gig för vår nye gitarrist L-G Tellebo. Likaså första spelningen med vikarierande pianisten Axel Karlsson som är en klippa!

Arrangörer Musikvalvet Baggen och JoySpring.

180816 - Konsert Skå festplats, Ekerö

JoySpring delade en konsertkväll med Backa-bandet. En entusiastisk publik trotsade regnvädret och fick höra ett taggat JoySpring med kompisen Micael Hellquist som vikarierande pianist.

Arrangörer Jazz på Mälaröarna och kulturföreningen Sjakalen, som driver Skå festplats.

180812 - Konsert Lovö Magasin, Ekerö

En lite improviserad ”terminsstart” på mysiga Lovö Magasin, Lovön, Ekerö. JoySpring med vikarierande pianisten Micael Hellquist spelade ett par set med låtar ur stamrepertoaren + några nyare alster, bl.a. Chris nya låt Very Warm Summer.

Arrangörer Lovö Magasin och JoySpring.