Kommande evenemang

Här kan du se vad JoySpring håller på med…

Corona-pandemin

JoySpring är, liksom många andra grupper, i princip förhindrade att både repetera och spela konserter under rådande omständigheter.

För att bryta stilleståndet har vi testat att repetera på distans med en produkt som heter Jamulus. En server i studion på Ekerö har gjort det möjligt för några av oss att träffas digitalt och kunna spela tillsammans i ”nära realtid”. En viss fördröjning blir det, men upp till 40-50 ms funkar hjälpligt. Det är ändå fantastiskt att vi lever i en tid när detta alls är tänkbart.

Håll avståndet och lycka till med… allt!

Våren 2020 - Inspelning i studion på Ekerö

Nytt projekt, nya låtar, kanske en ”platta” till sommaren…?

Tidigare evenemang

191122 - Konsert i Musikvalvet Baggen, Gamla stan, Stockholm

Fredagen den 22 november gav JoySpring ånyo konsert i det mysiga Musikvalvet Baggen.

Det blev premiärkonserten för vår nya pianist Barbro Jävert. Vi är så glada att ha henne med i gänget.

Vi spelade en hel del nytt för våra återkommande supporters, bl.a. en ny låt av vår sångerska Chris Bendz.


Konserten var ett samarrangemang av gruppen JoySpring och Musikvalvet Baggen.

190809 - Konsert på Skå festplats, Ekerö

JoySpring gav åter en konsert på Skå festplats, Färingsö, Ekerö. Det blev två set med en del nya låtar och i övrigt gamla favoriter, totalt 20 låtar under 2,5 timmar med paus. Ordinarie besättning + Axel Karlsson som vikarie på piano.

Under augusti 2019 arrangerade Jazz på Mälaröarna och kulturföreningen Sjakalen, precis som förra året, ett antal fredagskonserter på Skå festplats. Läs mer i artikeln från Mälaröarnas nyheter.

190126 - Konsert på Ekebyhovs slott, Ekerö

Som vanligt var det ovanligt många i publiken när JoySpring spelade eftermiddagskonsert på Ekebyhovs slott, Ekerö. I det närmaste fullsatt! Även denna gång med vikarierande pianisten Axel Karlsson.

Ekerö kommun stod som arrangör denna lördag.

181117 - Konsert Musikvalvet Baggen, Gamla stan, Stockholm

JoySpring spelade för andra gången på Musikvalvet Baggen. Vi fyllde lokalen med gamla och nya musikälskande vänner, spelade två fina set och minglade friskt med publiken i pausen och efteråt. Baggen är en trevlig konsertlokal för upp till 50 personer. Lite trångt för bandet och något utmanande akustik, men resultatet blev som förväntat – utmärkt! Premiär-gig för vår nye gitarrist L-G Tellebo. Likaså första spelningen med vikarierande pianisten Axel Karlsson som är en klippa!

Arrangörer Musikvalvet Baggen och JoySpring.