Kommande evenemang

Här kan du se vad JoySpring planerar…

191122 - Konsert i Musikvalvet Baggen, Gamla stan, Stockholm

Fredagen den 22 november kl. 19 ger JoySpring ånyo en konsert i det mysiga Musikvalvet Baggen.

Detta blir premiärkonsert med vår nya pianist Barbro Jävert. Vi är så glada att ha henne med i gänget.

Det blir en hel del nytt för våra återkommande supporters, bl.a. en ny låt av vår sångerska Chris Bendz. För er som aldrig upplevt JoySpring tidigare kan vi lova att allt är nytt för just er!

Musikvalvet serverar inte mat, men väl vin, öl och annan dryck, både innan och efter konserten, men även i pausen mellan våra två set. Konserten är ungefär 2×45 minuter musik med 20-30 minuters paus.

Biljetter bokas gärna i förskott på Musikvalvets hemsida.

Kom och njut av fin musik, skön miljö och träffa våra trevliga publik!

Välkomna!


Konserten är ett samarrangemang av gruppen JoySpring och Musikvalvet Baggen.

Hösten/vintern 2019 - Inspelning i studion på Ekerö

Nytt projekt, nya låtar, kanske en ny platta till jul…?

Tidigare evenemang

190809 - Konsert på Skå festplats, Ekerö

JoySpring gav åter en konsert på Skå festplats, Färingsö, Ekerö. Det blev två set med en del nya låtar och i övrigt gamla favoriter, totalt 20 låtar under 2,5 timmar med paus. Ordinarie besättning + Axel Karlsson som vikarie på piano.

Under augusti 2019 arrangerade Jazz på Mälaröarna och kulturföreningen Sjakalen, precis som förra året, ett antal fredagskonserter på Skå festplats. Läs mer i artikeln från Mälaröarnas nyheter.

190126 - Konsert på Ekebyhovs slott, Ekerö

Som vanligt var det ovanligt många i publiken när JoySpring spelade eftermiddagskonsert på Ekebyhovs slott, Ekerö. I det närmaste fullsatt! Även denna gång med vikarierande pianisten Axel Karlsson.

Ekerö kommun stod som arrangör denna lördag.

181117 - Konsert Musikvalvet Baggen, Gamla stan, Stockholm

JoySpring spelade för andra gången på Musikvalvet Baggen. Vi fyllde lokalen med gamla och nya musikälskande vänner, spelade två fina set och minglade friskt med publiken i pausen och efteråt. Baggen är en trevlig konsertlokal för upp till 50 personer. Lite trångt för bandet och något utmanande akustik, men resultatet blev som förväntat – utmärkt! Premiär-gig för vår nye gitarrist L-G Tellebo. Likaså första spelningen med vikarierande pianisten Axel Karlsson som är en klippa!

Arrangörer Musikvalvet Baggen och JoySpring.

180816 - Konsert Skå festplats, Ekerö

JoySpring delade en konsertkväll med Backa-bandet. En entusiastisk publik trotsade regnvädret och fick höra ett taggat JoySpring med kompisen Micael Hellquist som vikarierande pianist.

Arrangörer Jazz på Mälaröarna och kulturföreningen Sjakalen, som driver Skå festplats.

180812 - Konsert Lovö Magasin, Ekerö

En lite improviserad ”terminsstart” på mysiga Lovö Magasin, Lovön, Ekerö. JoySpring med vikarierande pianisten Micael Hellquist spelade ett par set med låtar ur stamrepertoaren + några nyare alster, bl.a. Chris nya låt Very Warm Summer.

Arrangörer Lovö Magasin och JoySpring.